Nicușor Dan nu crede că PMB poate prelua Metrorex

1

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a declarat că nu au exista discuţii oficiale despre posibila preluare de către municipalitate a Metrorex şi că nu a făcut o analiză, fiind o ipoteză foarte puţin probabilă.

 

„Nu au existat discuţii oficiale asupra acestui aspect. Nu vreau să mă hazardez în a da un răspuns la această chestiune. Pentru moment, Metrorex este la Ministerul Transporturilor şi nu au existat solicitări oficiale nici din partea Ministerului către Primărie, nici din partea Primăriei către Minister”, a afirmat Nicuşor Dan, întrebat marţi despre o posibilă preluare a Metrorex de către Primăria Capitalei şi în ce condiţii s-ar putea întâmpla acest lucru.

Chestionat dacă şi-ar dori asta, Dan a răspuns: „Nu am făcut analiza, pentru că este o ipoteză extrem de puţin probabilă”.

„Ceea ce eu îmi doresc şi ceea ce o să reuşim sunt convins foarte curând este să uniformizăm sistemul de taxare şi atunci important este pentru beneficiarul serviciului de transport public, e mai puţin important pentru el cine administrează efectiv serviciul. Important este să poţi să mergi cu acelaşi bilet, să schimi de două sau de trei ori”, a completat edilul general.

LPF pregătește revenirea spectatorilor pe stadioane

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele