Nicușor Dan susține că este candidatul întregi opoziții

0

Candidatul susţinut de PNL şi USR la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că pe lângă aceste două partide mai are şi susţinerea informală a Plus şi PMP, precizând că este candidatul opoziţiei din Bucureşti la alegerile din acest an. 

“În momentul de faţă am susţinerea oficială a PNL şi a USR, consider că nu se va mai întâmpla absolut nimic în această discuţie. Am susţinerea informală a PLUS şi a PMP şi cred că se va formaliza foarte curând o susţinere oficială. Sunt practic candidatul opoziţiei din Bucureşti a celor patru partide de dreapta la Primăria Capitalei”, a afirmat Nicuşor Dan. El a mai spus că după realizarea sondajelor de opinie vor începe negocierile pentru primăriile de sector.

“A fost o perioadă foarte emoţională în care nu s-au putut face sondaje de opinie, ele încep să fie făcute de toate partidele în mod profesionist în momentul de faţă. Imediat după aceste sondaje vor porni negocierile pentru primăriile de sector. Sunt optimist că vom avea o garnitură comună de primari de sector din partea celor patru partide de opoziţie”, a explicat Nicuşor Dan.

Contre cu Bădulescu

La conferința de presă a lui Nicuşor Dan, din Prelungirea Ghencea, a apărut viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. Contrele între cei doi au început înainte de debutul conferinţei şi au continuat pe durata acesteia. Nicuşor Dan abia şi-a prezentat discursul, întrucât Aurelian Bădulescu a vorbit continuu peste el. Dan a făcut bilanţul mandatului Gabrielei Firea, fiind acuzat de Bădulescu că minte. Un motociclist care a susţinut că a stat o oră în trafic i-a strigat lui Bădulescu: ”V-aţi bătut joc de noi”. Viceprimarul a acuzat că bărbatul a fost plătit să spună asta de către organizatorii evenimentului.

Citește și: Alertă cu bombă la Tribunalul Bucureşti

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele