Nicușor Dan susține că oamenii au dreptul să își spună părerea despre restricții

1

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, marţi, că înţelege că este greu pentru toată lumea după un an de restricţii, dar că este nevoie de efortul tuturor pentru a fi depăşită această perioadă de restricţii. Nicuşor Dan consideră că oricine are dreptul să îşi spună părerea în democraţie.

 

Nicuşor Dan a declarat, la începutul şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti, că este o perioadă dificilă şi pentru personalul medical, şi pentru cei care au rude internate cu COVID, în fiecare zi în Capitală fiind depistate peste o mie de persoane infectate.

“Aş vrea să fac un comentariu despre criza sanitară în care ne aflăm. Este nevoie de un efort de solidaritate din partea tuturor bucureştenilor şi din partea tuturor românilor. Înţeleg că este greu pentru toată lumea după un an de restricţii, însă este şi mai greu pentru persoanele din sistemul sanitar şi este şi mai greu pentru persoanele care au rude, prieteni în spital cu această boală. Suntem în criză sanitară, aproape în fiecare zi avem peste 1.000 de noi persoane în Bucureşti infectate cu acest virus şi este nevoie de efortul nostru al tuturor pentru a trece de această perioadă dificilă. Pe măsură ce vaccinarea înaintează, probabil că vom fi mult mai bine în două luni. E nevoie de efortul nostru pentru acest interval. Evident că oricine are dreptul să îşi expună opinia în democraţie”, a declarat Nicuşor Dan.
În Bucureşti şi în alte oraşe, protestele faţă de restricţiile impuse în contextul pandemiei au început concomitent, luni, la ora 17:00. În Capitală, manifestanţii de la Piaţa Universităţii au pornit în marş către Piaţa Victoriei, unde s-au unit două grupuri de protestatari. Numărul maxim de persoane care au voie să participe la acţiuni de protest a fost cu mult depăşit.

Maduro: vaccinuri anti coronavirus contra petrol

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele