Noile mașini Google Street View, în România în această vară

0

Mașinile Google Street View vor străbate România în această vară, pentru a actualiza imaginile din țara noastră disponibile pe Google Maps Street View.

Preluarea de noi imagini demarează la începutul lunii iunie și se va concentra pe cele mai importante orașe din România și zonelor adiacente acestora: din București și Ilfov, Brașov și Valea Prahovei, Constanța și litoralul Mării Negre și până la Iași, Piatra Neamț, Cluj, Târgu Jiu, Timișoara și Arad.

Anul acesta, imaginile vor fi preluate de noile mașini Google Street View, care utilizează cea mai recentă versiune de cameră pentru imagini la 360o. Noua tehnologie de fotografiere utilizată de mașinile Google permite realizarea unor imagini mai precise și de calitate. Pe lângă noua cameră, a fost schimbat și exteriorul mașinilor Street View, pentru a reflecta câteva dintre frumusețile naturale ale lumii care se pot vedea pe Street View, precum Marele Canion, Mont Blanc sau Marea Barieră de Corali.

Citește pe News4IT în ce orașe vor fi actualizate zonele pietonale, parcurile și alte obiective publice unde mașinile nu au acces.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele