Noul „James Bond” nu va fi lansat până nu se domolește coronavirusul

0

Lansarea următorului film din seria „James Bond”, intitulat „No Time To Die” şi programat să intre în cinematografe în aprilie, a fost amânată pentru luna noiembrie, au anunţat producătorii peliculei miercuri, în contextul epidemiei provocate de noul tip de coronavirus.

„Filmul va fi lansat în Marea Britanie pe 12 noiembrie 2020, iar lansările din celelalte ţări urmând să aibă loc la date ulterioare, inclusiv lansarea din Statele Unite, pe 25 noiembrie 2020”, au anunţat producătorii francizei „James Bond” prin intermediul unui mesaj publicat pe contul oficial de Twitter al personajului James Bond. În acest lungmetraj, actorul britanic Daniel Craig interpretează pentru ultima oară rolul principal, cel al agentului 007.

Mesajul nu conţine nicio trimitere directă la epidemia de coronavirus.Decizia a fost luată la scurt timp după ce două fan-cluburi James Bond au adresat studiourilor producătoare o scrisoare în care le solicitau să amâne lansarea noului film din cauza îngrijorărilor legate de faptul că multe cinematografe ar putea fi închise în urma epidemiei de coronavirus.

Citește și: Ponta anunță că va vota Guvernul Cîțu în anumite condiții

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele