Noul Jeep Wrangler la fel de off-road, dar mult mai confortabil, de la 49.000 de Euro

0

Noul Jeep Wrangler a fost lansat marţi seara pe piaţa din România la cel mai nou showroom DAB Auto Serv din Splaiul Unirii nr. 371 din Bucureşti.

Noul showroom din Splaiul Unirii ce tocmai şi-a deschis uşile se află în apropiere de Autovit şi este construit după ultimele standarde internaţionale în domeniu.

Modelul Jeep Wrangler se găseşte la parterul clădirii, alături de maşinile Alfa Romeo, iar preţul său începe de la 49.000 Euro cu TVA inclus (cel cu 2 uşi).

Pentru a afla preţurile noului Wrangler, click aici

Ce aduce în plus noul Jeep Wrangler?

Noul Jeep este atât de special pentru că oferă un grad ridicat de confort şi siguranţă atât în călătoriile lungi pe şosea, cât şi în aventurile off road.

Jeep Wrangler respectă în continuare propriile valori şi vine cu abilităţi extraordinare în off-road, cu un design autentic şi tehnologii avansate. Acesta oferă două sisteme active de tracţiune integrală permanentă- Command-Trac şi Rock-Track, cea mai nouă generaţie de axe solide Dana faţă-spate, diferenţiale Tru-Lok faţă-spate blocabile electric, diferențial spate Trac-Lok cu alunecare limitată și bară stabilizatoare față cu deconectare electronică.

Citeşte şi: Renault MeganeGT – sportiva #NeedForSpeed-istă cu care m-am distrat la munte

La a patra generaţie, Jeep Wrangler vine cu 3 nivele de echipare diferite – Sport, Sahara şi Rubicon, toate disponibile în varianta cu 2 sau 4 uşi şi 10 culori de caroserie: Black, Firecracker Red, Billet Silver Metallic, Bright White, Granite Crystal Metallic, Hellavella, Ocean Blue, Punk’n Metallic, Mojito and Sting Gray.

Modelele Rubicon oferă o mai bună capacitate de articulare și o cursă mai generoasă a suspensiei cu ajutorul barei stabilizatoare cu deconectare electronică. Sistemul le permite utilizatorilor să deconecteze bara stabilizatoare față pentru o cursă mai bună a roților la traversarea celor mai dure trasee off-road.

Potrivit statisticilor oferite de Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA), în luna iulie observăm faptul că majoritatea segmentelor auto înregistrează creșteri în vânzări. Piaţa SUV-urilor a înregistrat o creştere în vânzări de 59,3%.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele