Noul SUV Rolls-Royce Cullinan a debutat oficial în România. Primele exemplare ajung pe străzi in primăvară

0

Noul Rolls-Royce Cullinan a debutat oficial în România, iar primele exemplare sosesc pe strazi în trimestrul întâi al anului 2019.

Acesta este al doilea Rolls-Royce construit pe noua platformă ‘Architecture of Luxury’, realizată integral din aluminiu.

Denumit după cel mai mare diamant descoperit vreodată, primul automobil Rolls-Royce all-terrain, cu caroseria înălțată, este un inegalabil off-roader. Suspensia pneumatică reglabilă a lui Cullinan asigură faimoasa senzaţie de ‘Magic Carpet Ride’ a Rolls-Royce pe orice tip de suprafaţă de rulare, off- sau on-road.

Noul motor Rolls-Royce V12 de 6.75 de litri produce 563 de cai putere şi un cuplu motor de 850 Nm, distribuit către noul sistem de tracţiune integrală şi sistemul cu patru roţi directoare construite pentru a face faţă oricăror provocări.

Fiind un Rolls-Royce, Cullinan oferă întreaga suită de elemente Bespoke dezvoltate special pentru diferitele moduri de viață ale proprietarilor săi. Una dintre opțiunile cele mai proeminente o reprezintă Modulul de Recreere (Recreation Module) – un sertar acționat electric în care clienții vor putea depozita accesoriile şi bunurile personale necesare activităților pe care au în plan să le desfăşoare. Acesta este situat în compartimentul din spate al mașinii și poate fi deschis cu ușurință la atingerea unui buton.

Una dintre opţiunile oferite de Recreation Module este Rolls-Royce Cullinan Viewing Suite – cu o singură apăsare de buton, două scaune din piele de cea mai bună calitate, orientate spre exterior și o masă de cocktailuri apar din cadrul modulului. Ori de câte ori călătoriți, Viewing Suite garantează cel mai bun loc posibil pentru privitor.

“Cullinan este perfect adaptat pentru activităţi zilnice, precum preluarea copiilor de la școală, la fel cum vă poate duce la o sală de operă, în seara de deschidere. Vă va purta cu stil spre locul preferat de pescuit, pe malul râului din zona montană favorită sau va rula fără efort pe drumurile cu zăpadă pentru a ajunge la cabana dumneavoastră de iarnă, de lângă Poiana Brașov.” a completat Michael Schmidt.

Cel mai apropiat dealer și showroom Rolls-Royce din regiune este Rolls-Royce Motor Cars Munich. Rolls-Royce Motor Cars Munich și Rolls-Royce Motor Cars Service București fac parte din grupul Schmidt Premium Cars.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele