Noul Suzuki Swift s-a lansat şi în România

0

Lansarea ultimului model de Suzuki Swift a avut loc luna aceasta şi în România. Noul Swift vine cu un stil complet nou și beneficiază de o caroserie ultra ușoară pentru performanțe superioare, precum și tehnologii de siguranță avansate.

Rezultatul este un design exterior european, completat de un interior cu un caracter sportiv și funcțional, un model agil și ușor de condus, ce oferă siguranță la volan.

Disponibil în România din luna mai, la cei 22 de dealeri Suzuki, noul Swift este disponibil cu două variante de motorizare pe benzină (1,0 l Boosterjet – 112 CP și 1,2 l – 90 CP) şi trei niveluri de echipare Cool, Passion și Spirit.

Design inovator atât la exterior cât şi la interior

Cu peste 5,3 milioane de cumpărători, modelul Swift beneficiază de o transformare menită să stimuleze simțurile potențialilor clienți, fără a-i afecta caracterul. Rezultatul este noul model Swift cu o prezență copleșitoare și aspect impresionant.

Dezvoltarea noului design exterior al modelului Swift s-a bazat pe o evoluție curajoasă a caracteristicilor aflate în ADN-ul modelului Swift. În timp ce s-au depus eforturi pentru a menține caracteristicile de design specifice modelului Swift, elementele ce trebuiau actualizate au fost transformate într-un stil inovator.

VEZI:Semnele care arată cât de veche este o maşină

O siluetă joasă, o parte frontală cu forme fluide și linii pline de caracter și emoție se îmbină armonios cu celelalte elemente de design, rezultând un stil rafinat, debordând de dinamism, perfect adaptat caracterului modelului Swift.

Patru evoluții doar pentru interior

Evoluția curajoasă a caracteristicilor ADN-ului modelului Swift se regăsește și în design-ul interior, urmărind 4 direcții importante: 1) “Sportivitatea”, 2) “Calitate superioară”, 3) “Tehnologie avansată” și 4) “Facilitate în utilizare”. În perfect acord cu exteriorul, interiorul oferă un spațiu cu un design îndrăzneț, ce face apel la emoțiile pasagerilor.

Preţul unui Swift în funcţie de caracteristici

Prețul de pornire pentru noul Swift este de 10.350 Euro (TVA inclus) pentru versiunea Cool, cu un motor de 1,2 litri (90 CP), 2WD și cutie manuală cu 5 trepte. Începând cu nivelul de echipare Passion, noul Swift este disponibil cu ambele motorizări pe benzină  (1,0 l Boosterjet – 112 CP și 1,2 l – 90 CP) și cu sistemul de tracțiune integrală ALLGRIP.

Pe nivelul de echipare Spirit, noul Suzuki Swift poate fi comandat fie cu cutie manuală cu 5 trepte, CVT sau automată în 6 trepte, dar și cu sistemul tip mild hybrid SHVS.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele