Nuanțe de ruj pentru fetele șatene. Ce culori de ruj scot trăsăturile în evidență

0
- Reclama -

Alegerea culorii preferate de ruj poate fi uneori foarte dificilă. De data aceasta specialiștii în beauty îți vin în ajutor și îți oferă câteva nuanțe de ruj pentru șatene.

Dacă ești o șatenă, atunci acest articol este potrivit pentru tine. Vei afla cum poți să-ți alegi mai ușor nuanța și cum o poți integra în machiajul tău.

Cea mai bună metodă pentru a alege nuanța de ruj potrivită pentru tine este să-ți dai seama ce tip de piele ai. Este important să cunoști tonul și subtonul pielii tale.În felul acesta îți vei da seama mult mai ușor ce ți se potrivește.

Citește și: Idei pentru femei stilate. Tunsoarea bros, varianta 2023.

Nuanțe de ruj pentru șatene

Dacă ești o persoană căreia i se potrivesc mult mai bine bijuteriile de argint decât cele de aur, atunci cel mai probabil ai un subton rece. Persoanele brunete și șatene trebuie să fie foarte atente la tonul pielii lor.

- Reclama -

Culoarea părului este la fel de importantă, mai ales dacă ai o podoabă capilară care atrage atenția asupra sa. Șatenul este în general o culoare vibrantă, plină de viață.

Rujul roșu

Pentru început, specialiștii în beauty spun că persoanele șatene ar trebui să opteze pentru nuanțele de roșu. Roșu completează foarte bine orice machiaj, mai ales dacă este vorba de unul senzual pe care îl porți seara.

Pentru ca rujul tău să reziste mai mult timp, specialiștii recomandă să aplici și un creion de buze. Dacă tenul tău este deschis, atunci optează pentru un roșu rubin, dacă tenul tău este mediu poți alege un roșu clasic, iar dacă tenul tău este mălniciu atunci poți opta pentru un roșu cu o tentă de orange în el.

Rujul nude

Culorile neutre sunt potrivite pentru orice femei. Acestea vor scoate în evidență frumusețea buzelor, dar și a ochiilor. Pentru un look simplu și elegant poți opta pentru un ruj nude. În funcție de culoarea tenului, poți să te joci cu culorile pe care le alegi.

Dacă ai un ten mai deschis, atunci se recomandă un bej care bate spre roz. Dacă ai un ten măsliniu, atunci se recomandă un arămiu, poate chiar maro, dacă ești o femeie îndrăzneață.

Rujul roz intens

Rujul roz intens este potrivit pentru femeile care au părul șaten. Acesta este potrivit mai mult pentru femeile care au și un ten măsliniu. Dacă te întrebi ce poți face pentru un look nou, atunci îți recomandăm să încerci tunsoarea bubble bob. Este o tunsoare tinerească ce a prins tot mai mult avânt primăvara aceasta.

Rujul burgundy

Această culoare intensă este ideală pentru o șatenă sigură pe sine. Pentru persoanele care au tenul mai deschis, se recomandă un burgundy care bate spre violet. Pentru persoanele care au tenul închis, specialiștii recomandă un burgundy intens.

Ține cont de faptul că rujul tău trebuie să se potrivească și cu momentul zilei în care alegi să-l porți. Pentru seara poți să alegi un burgundy intens, pentru timpul zilei îți recomandăm nuanțe mai deschise.

Ce nuanțe de ruj nu sunt recomandate pentru șatene

Specialiștii în frumusețe spun că șatenele nu ar trebui să poarte culori foarte deschise. Rujul corai nu este recomandat pentru o persoană care are părul șaten. Totodată, rujul cu pigment sidefat nu este recomandat pentru aceste persoane.

Când vine vorba de alegerea produsului ideal, specialiștii spun că cel mai bine este să optezi pentru un ruj cu o formulă cremoasă. În felul acesta buzele tale vor rămâne mereu hidratate.

Sursa: catine.ro

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele