O companie plătește oameni cu 400 de lei pe zi pentru a face cumpărături online

0
- Reclama -

O companie vrea să angajeze mai multe persoane care să facă cumpărături online în valoare de 1.500 de lire sterline pe lună, iar angajații pot păstra ceea ce cumpără. Persoanele selectate vor fi plătite cu 70 de lire pe zi, adică aproape 400 de lei, pentru „efortul” lor.

 

Outfund spune că cei selectați vor naviga pe net și vor achiziționa articole din reclamele pe care le văd pe Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, YouTube și Snapchat.

Aplicanții trebuie să aibă conturi active pe cel puțin trei dintre aceste platforme și trebuie să „muncească” cel puțin două ore și jumătate pe zi, cinci zile pe săptămână. Ei trebuie să petreacă, de asemenea, în jur de jumătate de oră pe zi pe fiecare platformă în căutarea produselor.

 

- Reclama -

Compania precizează că suma de 1.500 de lire sterline trebuie să acopere întregul cost al produselor, dar și transportul

 

Solicitanții jobului trebuie să aibă cel puțin 18 ani, să vorbească limba engleză și vor trebui să scrie un raport despre ceea ce au constatat, să descrie reclamele pe care le-au văzut și să înregistreze tot ce au cumpărat.

Vorbind despre ofertă neobișnuită, CEO-ul și fondatorul Outfund, Daniel Lipinski, a declarat că face parte dintr-o cercetare mai amplă menită să sprijine companiile start-up.

„Căutăm candidați pentru un contract de o lună pentru a ajuta la cercetarea noastră de bază, dar în funcție de cum merg lucrurile ar putea deveni ceva de durată”, a declarat Daniel Lipinski.

Compania este în căutarea unui grup de persoane – bărbați și femei – din grupe diferite de vârstă. Candidații pot depune o cerere până la 17 august.

Citește și: Vlad Voiculescu va depune plângere penală împotriva Companiei de Iluminat Public

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele