O franțuzoaică a câștigat 109 milioane de euro la loterie, după ce și-a pierdut serviciul

0
- Reclama -

Femeia în vârstă de 50 de ani, din regiunea Bretania, tocmai fusese concediată înainte de a juca la loteria EuroMillions, deşi nu obişnuia acest lucru.

 

 

Conform postului național de televiziune TF1, la începutul acestei luni franţuzoaica a cumpărat biletul care a făcut-o să devină deţinătoarea celui mai mare câştig din istorie în vestul țării.

Ea juca foarte rar la loterie și și-a validat tichetul, fără mari speranțe, în drum spre casă. Când a ajuns la domiciliu, a căutat pe internet și rezultatele ultimei extrageri și şi-a dat seama că grila ei conținea toate numerele, adycându-i în cont 109 milioane de euro.

- Reclama -

Este de neimaginat„, a declarat fericita câştigătoare, care a dorit să rămână anonimă. „Am petrecut minute îndelungate comparând numerele de pe biletul meu cu cele pe care le vedeam pe ecran„, a povestit ea, adăugând căt tocmai îşi pierduse locul de muncă, dar norocul i s-a schimbat în cele din urmă. „Eram foarte îngrijorată, dar acum nu mai simt presiunea muncii. Se spune că aveam mai multe şanse să fiu lovită de fulger decât să câştig la loterie – cred că soarta a decis altfel„, a comentat noua multimilionară.

Tot ea mărturisește că, după ce a câştigat, a stat cu ochii pe biletul câştigător zi şi noapte, păstrându-l într-o geantă de mână. „Am tuns chiar şi iarba cu geanta pe umăr„, spune bretona, amuzată.

Ce va face cu banii?

Excursii în Thailanda şi Mexic, poate, dar mai ales cumpărarea în curând a unei case. „Nu am fost niciodată proprietar de casă, este un vis al meu„, spune femeia.

Totodată, ea va profita de noua avere pentru a o împărţi cu cei apropiaţi, sperând să „lase o urmă, o moştenire de care să beneficieze generaţiile viitoare„.

Premiul de 109 milioane de euro este în prezent cel mai mare jackpot câştigat la EuroMillions sau la Loto în Franţa, în acest an.

Citește și: Rezultate Loto joi, 14 septembrie 2023. Care sunt numerele câștigătoare la toate categoriile de joc și ce premii sunt puse în joc

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele