O lume nebună: se înmulţesc agresiunile la metrou

0

O femeie a sesizat Poliţia, vineri dimineaţă, în jurul orei 10.00, după ce a fost ameninţată de o altă femeie în staţia de metrou Piaţa Unirii 2. Agresoarea i-ar fi spus persoanei care a reclamat incidentul „Nu scapi de mine”.

„În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, la Poliţia Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost ameninţată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej şi cizme negre. Pe braţ purta o haină de culoare neagră. Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist”, a transmis Poliţia Capitalei.

Suspecta (57 de ani) în cazul incidentului care a avut loc  la staţia de metrou Piaţa Unirii 2 este audiată, la această oră, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca. Ea a precizat că se fac verificări şi într-un alt caz, după ce o femeie a reclamat că a fost ameninţată la staţia de metrou Pipera.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele