O nouă posibilă propunere pentru Ministerul Sănătății: medicul Radu Lupescu

0

Medicul Radu Lupescu ar putea fi propunerea PLUS pentru Ministerul Sănătăţii, susţin surse politice pentru News.ro. Lupescu este decorat de preşedintele Franţei Emmanuel Macron pentru implicarea în lupta cu pandemia de COVID-19.

 

O altă variantă luată în calcul de PLUS este Ioana Mihăilă, în prezent secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a declarat, în emisiunea Insider politic de la Prima Tv, că în USR PLUS nu există disensiuni, iar Ministerul Sănătăţii este normal să fie condus de un membru PLUS. Dragu a declarat că Vlad Voiculescu are viitor în politică deoarece este un tip muncitor, devotat şi se gândeşte la binele general.

Vezi și Vlad Voiculescu: La Spitalul Colentina sunt peste 500 de morți în plus

După revocarea lui Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sănătăţii, a fost vehiculat numele medicului Adrian Wiener (USR) ca posibil înlocuitor, dar în cadrul Alianţei postul a fost atribuit PLUS.

Medicul român Radu Lupescu a devenit, în urmă cu câteva luni, Cavaler al Ordinului Naţional al Meritului, printr-un decret semnat de preşedintele francez Emmanuel Macron. Radu Lupescu este medic anestezist şi a primit distincţia pentru eforturile sale din timpul pandemiei COVID-19.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele