O nouă vedetă și-a făcut cont de OnlyFans. Câți bani trebuie să plătești să-i vezi postările Danielei Crudu

1
- Reclama -

Daniela Crudu și-a găsit o nouă vocație. La 33 de ani, continuă să se reinventeze și se reprofilează de la un job la altul.

De această dată, vedeta a ales un domeniu devenit foarte popular în ultima vreme, și anume și-a făcut cont pe un site pentru adulți, unde postează conținut destinat unui astfel de site. Ce tarif are Daniela și ce beneficii au cei care se abonează.

Daniela Crudu este deja cunoscută ca fiind o persoană lipsită de inhibiții, însă de această dată, a surprins pe toată lumea. Vedeta s-a reorientat în carieră și și-a început activitatea pe o platformă destinată conținutului pentru adulți. Bruneta are tarife mici, pentru orice buzunar.

Vedeta surprinde din nou cu alegerile sale, însă de această dată nu de la TV. Fosta asistentă a lui Capatos și-a făcut apariția de senzație pe OnlyFans, unde postează conținut destinat adulților în schimbul unui abonament lunar contra-cost.

Așadar, cine vrea să o vadă în ipostaze fierbinți, trebuie să scoată lunar o sumă de bani din buzunar.

- Reclama -

Ce preț are Daniela Crudu pe OnlyFans

Topul celor mai scandaloase poze cu Daniela Crudu! Este probabil cea mai  dezinhibată vedetă din România

La 33 de ani, Daniela Crudu și-a descoperit un nou drum în carieră, după ce a fost cunoscută mult timp ca fiind asistenta lui Capatos. Bruneta mizează tot pe imaginea sa, în care a investit serios, și și-a făcut cont de OnlyFans, unde postează conținut pentru adulți.

În schimbul postărilor, doritorii care vor să se delecteze cu fotografiile brunetei, trebuie să scoată din buzunar suma de 20 de dolari. Așadar, de această dată au ocazia și oamenii cu venituri medii să se bucure de Daniela în ipostaze fierbinți, dar și de conținut personalizat și mesaje private sau postări zilnice.

Ana Crudu, pe urmele surorii sale

Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important  eveniment din viața Anei Crudu | Antena 1

Ana Crudu a decis să o urmeze în carieră pe sora ei, Daniela. Așadar, aceasta și-a făcut și ea cont de OnlyFans, unde le promite abonaților conținut privat, discuții în privat și conținut zilnic.

De asemenea, la fel ca și sora sa, Ana menționează că răspunde la toate mesajele pe care le primește de la abonați. În cazul surorii Danielei, abonamentul are un preț puțin mai mic, și anume 15 dolari pe lună.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele