Olguța, despre remanierea lui Toader: „Suntem într-un proces de evaluare”

0

Lia Olguța Vasilescu l-a liniștit pe Tudorel Toader, ministrul Justiției, despre care se speculează că ar urma să fie demis din Guvernul Viorica Dăncilă. Vicepreședinte al PSD, Vasilescu a declarat, joi seara, la România TV, că nu a auzit o discuție despre remanierea lui Toader nici în partid, nici în cadrul cabinetului Dăncilă.

”Eu nu am auzit de vreo remaniere, în partid sau în Guvern, a lui Tudorel Toader. Suntem într-un proces de evaluare și acum aflu câte s-au făcut în România și nu se comunică. Fiecare dintre noi suntem supuși evaluării, doamna premier face evaluarea. În anumite zone se simte nevoie de schimbare, în anumite zone se simte nevoia de o comunicare mai bună. Premierul vine cu lista și o supune votului CEX-ului, partidul trebuie să își asume miniștrii respectivi. Postul Ministerului Justiției nu aparține ALDE, ci PSD. Asta nu înseamnă că discutăm de o remaniere a lui Tudorel Toader, nu știu ce ministru va fi remaniat.”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

Liviu Dragnea a anunțat că toți miniștrii vor fi evaluați, iar deciziile de remaniere vor fi luate de premier și anunțate în CEX-ul PSD. Despre postul lui Toader, Dragnea a precizat că el aparține PSD, și nu ALDE. De altfel, Călin Popescu Tăriceanu a sărit în sprijinul lui Toader, despre care a spus că nu vede niciun motiv care să conducă la demiterea sa.

Citește și Niculae Bădălău, unul dintre semnatarii scrisorii anti Dragnea:Nu am votat împotriva lui Dragnea la CEx

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele