Olguța îl apără, neconvingător, pe „Daddy”

0

Lia Olguța Vasilescu a explicat, în termeni simpli, cum stă treaba cu averea lui Dragnea, cu prejudiciul și cu sechestrul impus de DNA. Termeni au fost simpli, iar explicația este simpluță. Sechestru pe o averea care nu există nu poate reprezenta o problemă decât pentru cel care o instituie, nicidecum pentru acela care nu o are.

“Se vorbeşte de un prejudiciu de 37 milioane de euro. Haideţi să vedem ce este acest prejudiciu. Sunt toate drumurile care s-au construit în Teleorman. Şi s-au construit, sunt acolo, se merge pe ele, sunt de ani de zile. Deci nu este ceva ce ar fi furat Liviu Dragnea sau alţii care sunt în acest grup citat la DNA. El nu are aceşti bani. (…) Ei instituie sechestru pe averea pe care o are şi este averea pe care aţi prezentat-o dumneavoastră, pentru că alte minciuni care s-au rostogolit de luni de zile în spaţiul public vorbeau despre averi colosale ale liderului PSD”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la TVR.

Procurorii anticorupție au instituit măsuri asigurătorii asupra bunurilor mobile și imobile deținute de Liviu Dragnea și de ceilalți suspecți din dosarul „Tel Drum”.Potrivit unui comunicat DNA, măsurile au fost dispuse pentru recuperarea prejudiciului din dosar, estimat la peste 127 de milioane de lei.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele