Olguţa Vasilescu, răspuns după nuntă: “E un mesaj de ură împotriva unei familii”

0

Olguţa Vasilescu a răspuns criticilor aduse de Ludovic Orban cu privire la petrecerea de nuntă, organizată sâmbătă seară. 

“Mi se pare mai mult decât ridicol şi penibil domnul Orban, ca preşedinte de partid să vorbeşti despre nunta a doi parlamentari dintr-un partid adversar, cu aceeaşi tonalitate cu care acum câţiva ani vorbeai despre ‘cine este generalul’. În primul rând se minte cu nonşalanţă. Noi nu am făcut cununia religioasă acum. Cununia religioasă a fost făcută pe 24 februarie, înainte să intrăm în post. Ca dovadă, a şi fost oficiată de mitropolitul Olteniei. Am discutat cu preoţii, am întrebat dacă este vreo problemă ca petrecerea de nuntă să o facem în această perioada. Ne-au spus că nu este niciun fel de problemă pentru că postul nu înseamnă doar să mănânci fără carne, lactate, este vorba şi de cum se comportă omul în această perioadă a postului. Iată că vedem astăzi un mesaj de ură împotriva unei familii”, a spus Olguța Vasilescu la Antena 3.

Ludovic Orban a participat duminică la o întâlnire cu aleşii locali din regiunea de nord-vest, acolo unde, preşedintele PNL s-a referit şi la nunta Liei Olguţa Vasilescu cu Claudiu Manda, considerând ca a fost nepotrivită organizarea acesteia în postul Paştelui.

Citeşte şi Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au astăzi petrecerea de nuntă cu peste 500 de persoane

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele