OMS susține că pandemia nu se află sub control

0
medic, medici, asistenti, infirmieri
- Reclama -

Pandemia covid-19 nu se află încă sub control, în pofida faptului că mulţi cred în mod greşit că noul coronavirus SARS-CoV-2 a fost înfrânt, avertizează însărcinata Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) cu gestionarea pandemiei covid-19 Maria Van Kerkhove. 

 

Potrivit lui Van Kerkhove, 3,1 millioane de contaminări noi cu noul coronavirus şi 54.000 de morţi au fost raportate săptămâna trecută în lume – însă bilanţul real este cu mult mai mare.

”Situaţia este în continuare incredibil de dinamică. Iar ea este dinamică pentru că nu controlăm acest virus”, a subliniat epidemiologul american marţi, într-o discuţie în direct pe reţele de socializare a OMS.”Nu am scăpat încă. Suntem întru totul în mijlocul acestei pandemii. Dar unde anume în mijlocul ei, nu ştim încă, pentru că, sincer, nu folosim instrumentele pe care le avem la dispoziţie în prezent pentru a ne apropia de sfârşit”, a subliniat ea.

”În unele oraşe, vedem unităţi de terapie intensivă şi spitale saturate şi oameni care mor, în timp ce în stradă oamenii se comportă ca şi cum (epidemia) s-a terminat definitiv”, a deplâns ea.

- Reclama -

Experta a subliniat de asemenea că morţile vizează larg persoane care nu au fost vaccinate.

Creștere spectaculoasă a pieței de factoring la jumătatea lui 2021

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele