OMV Petrom şi Enel X vor instala 10 staţii de reîncărcare rapidă

0

OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, şi Enel X România, companie membră a Enel X, divizia de servicii avansate de energie a Grupului Enel, vor instala în benzinăriile din reţelele OMV şi Petrom zece staţii de reîncărcare rapidă pentru automobilele electrice, în următoarele luni.

 

Fiecare staţie de reîncărcare va avea o putere disponibilă de minimum 50 kW, iar un ciclu de încărcare de până la 80% a bateriei unui autovehicul va dura aproximativ 25 de minute.

“OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, şi Enel X România, companie membră a Enel X, divizia de servicii avansate de energie a Grupului Enel, vor instala, în următoarele luni, în staţiile de distribuţie a carburanţilor din reţelele OMV şi Petrom, 10 staţii de reîncărcare rapidă pentru automobilele electrice. Staţiile de reîncărcare rapidă vor fi instalate în staţii de carburanţi din reţeaua OMV şi Petrom, acoperind o distanţă de aproximativ 380 de kilometri pe drumurile principale din România, urmând a conecta oraşe din estul, centrul şi vestul ţării.

Vezi care purificator și se potrivește

În acest fel, OMV Petrom şi Enel X îşi continuă planurile pentru dezvoltarea reţelei de puncte de reîncărcare în România, încurajând mobilitatea rutieră a clienţilor prin intermediul vehiculelor electrice”, au anunţat companiile. Toate staţiile de reîncărcare pentru maşini electrice instalate în cadrul parteneriatului vor avea o putere disponibilă de minimum 50 kW, iar un ciclu de încărcare pentru 80% din capacitatea bateriei unui autovehicul se va putea efectua în aproximativ 25 de minute.

Citește și: Anisie: Anul școlar începe fără festivități de deschidere

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele