Operatorul slovac Cinemax deschide primul cinematograf în România, în Veranda Mall

0

 

Cinemax, cel mai mare operator de cinematografe din Slovacia deschide în Veranda Mall și în premieră în România, primul său cinematograf. Noul cinematograf va avea 12 ecrane, o suprafață de 2.700 mp și o capacitate de aproximativ 1.000 de locuri. 

În ceea ce privește dotările tehnice, noul cinematograf de la Veranda Mall va beneficia de un sistem DOLBY Atmos, proiectoare cu lasere și proiectoare 4k. Ca o noutate, spațiul dintre rânduri va fi mai mare comparativ cu standardul oferit în majoritatea cinematografelor, pentru un confort sporit al cinefililor.

Nu îl ultimul rând, cinematograful va avea 2 săli VIP și un kids lounge – spațiu special dedicat celor mici în care aceștia se vor putea juca înainte de a intra la film.

„Prioritatea noastră rămâne să ne extindem și suntem bucuroși să anunțăm că suntem partenerii celui mai mare lanț de cinematografe din Slovacia la deschiderea primului său cinematograf din România. În plus, e o onoare să vedem un alt business de familie care ni se alătură în dorința noastră de a oferi experiențe cât mai diverse consumatorilor din zona Obor,” spune Valentin Dobrescu, director Veranda Mall.

Investiții de 10 milioane de euro

Veranda Mall se află într-un amplu proces de reconfigurare și de extindere a etajului 2, cu investiții de 10 milioane de euro într-o operațiune care va însemna extinderea mallului cu 6.000 mp, urmând ca în perioada următoare să se deschidă cinematograful dar și o serie de noi magazine. Extinderea și modificările aduse spațiului existent vor contribui la atingerea unui grad de ocupare de 98%.

„Prin acest proiect ne dorim să aducem publicului din București o experiență diferită și o calitate a serviciilor la cele mai inalte standarde. Avem tot sprijinul Veranda Mall și credem că prin intrarea noastră pe piața de film din România putem să facem aceasta experiența a mersului la cinema mai plăcută și mai relaxantă pentru public in general, pentru familii și copii”, susține Michal Drobny, director general al Cinemax.

Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016.

Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați închiriabili și o zonă verde de 15.000 mp. Printre chiriași se numără Carrefour, H&M, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Optiblu, Sensiblu, Metropolis, KFC, Starbucks, Pizza Colosseum, McDonald’s, Sultan, English Home, Orange, Arsis-Vodafone și IQ BOX – Telekom.

Sursa: Operatorul slovac Cinemax deschide primul cinematograf în România, în Veranda Mall

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele