Orban a anunţat înfiinţarea grupului parlamentar al deputaţilor de dreapta

1
orban

Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban a anunţat înfiinţarea grupului parlamentar al deputaţilor de dreapta, care va avea 13 aleşi, demisionari din PNL după ce liberalii au intrat la guvernare cu PSD, şi care va fi condus de către Violeta Alexandru.

 

„Vreau să informez opinia publică despre formarea grupului parlamentar al deputaţilor independenţi, de dreapta. 13 deputaţi care şi-au dat demisia din PNL odată cu decizia conducerii PNL de a readuce PSD la guvernare. Am luat decizia de a constitui un grup parlamentar, în conformitate cu prevederile Regulamentului Camerei Deputaţilor şi în conformitate cu hotărârile CCR care au fost date cu privire la această speţă. Suntem 13 deputaţi. Liderul grupului parlamentar va fi Violeta Alexandru, vicelider domnul deputat Nicolae Giugea, iar secretarul grupului va fi domnul deputat Claudiu Chira. Numele grupului este grupul deputaţilor de dreapta”, a declarat Ludovic Orban, luni la Parlament.

Vezi și Orban: România poate să elimine dependenţa de gazul rusesc

Orban a adăugat că „grupul îşi propune să rămână credincios angajamentelor şi promisiunilor care au fost luate de conducerea PNL în campanie electorală, promisiuni care au fost trădate odată cu constituirea Guvernului PSD-PNL”.

 

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele