Orban îi cere demisia lui Cîțu

0

Fostul preşedinte PNL Ludovic Orban i-a cerut, miercuri, demisia lui Florin Cîţu de la şefia partidului, după ce Cabinetul Cioloş nu a primit votul în Parlament.

 

Ludovic Orban a spus că ”vinovatul principal pentru declanşarea crizei poltice e Klaus Iohannis” şi a precizat că la două săptămâni de când a căzut Guvernul nu s-a întâmplat nimic, iar românii sunt lăsaţi singuri”.

”Ambiţia bolnavă de a controla numirile procurorilor şi de a impune la şefia PNL un om care nu mai are nicio şansă să fie premier sunt cauzele care au dus la criza politică. Solicit public demisia din funcţia de preşedinte al PNL a lui Florin Cîţu”, a spus Orban, el menţionând că premierul a demonstrat că nu are nicio urmă de responsabiliate şi a execuat ordinele politice şi este o frână în calea negocierilor pentru o majoritate.

Ludovic Orban l-a atacat şi pe Klaus Iohannis.

„Până PNL nu se eliberează de tutela lui Iohannis, de poftele de la Cotroceni şi nu alege ce vor cetăţenii, PNL e sortit eşecului”, a afirmat Orban.

„Odată cu Cîţu ar trebui să plece acasă şi toţi cei care l-au susţinut. Astăzi ar fi foarte potrivit să-i cer demisia şi preşedintelui Iohannis, dar nu o să o fac pentru ştiu că o fac degeaba” a spus Ludovic Orban.

Sorin Grindeanu acuză USR că au ”născut un zombie politic” împreună cu liberalii. Pe Florin Cîțu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele