Orban îi dă peste nas lui Turcan

0

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, i-a răspuns, marţi seară, ministrului Muncii, Raluca Turcan, după ce aceasta i-a scris pentru a-i cere să trimită de urgenţă la promulgare legea consumatorului vulnerabil. ”Evident că trebuie să mai citească Constituţia şi procedurile regulamentare”, a afirmat Orban, precizând că legea va fi trimisă când sunt îndeplinite toate procedurile.

 

Ludovic Orban a fost întrebat, marţi seară, la Vâlcea, cum îi răspunde Ralucăi Turcan care i-a cerut să trimită de urgenţă la promulgare legea consumatorului vulnerabil.

”Evident că trebuie să mai citească Constituţia şi procedurile regulamentare doamna ministru (…) Proiectul de lege privind protecţia consumatorului vulnerabil a fost un proiect de lege care a fost înaintat de Guvern. În forma adoptată de Guvern, termenul de adoptare a legii era 1 septembrie 2022. Noi, Parlamentul, suntem cei care am modificat termenul de intrare în vigoare pentru a răspunde creşterii preţului facturii”, a declarat Ludovic Orban.

Aceasta a precizat şi că au fost operate modificări la lege pentru a răspunde mai bine nevoii populaţiei.

Orban a explicat că legea ”va merge la promulgat conform procedurilor constituţionale”.

Orban anunță că “dă drumul” la moțiune

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele