Băsescu, acest Dragnea mai mare, a discutat și el despre mutarea ambasadei la Ierusalim

0

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat în direct la TV că şi el a purtat discuţii despre mutarea ambasadei României din Israel cu premierul Benjamin Netanyahu şi cu fostul preşedinte Shimon Peres.

Conform actualului senator, aceştia l-au întrebat dacă poate muta ambsada, iar el a spus că nu. “Îmi fac un autodenunţ: acest subiect l-am discutat şi eu și cu  Bibi Netanyahu, şi cu Shimon Peres. Ei m-au întrebat dacă pot, eu am răspuns că nu, dar subiectul l-am discutat. De unde până unde înaltă trădare? Este o prostie (…)”, a spus Traian Băsescu.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a depus o sesizare la Parchetul de pe lângă Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) împotriva premierului Viorica Dăncilă, acuzând-o de uzurparea funcţiei, prezentarea cu rea-credinţă de informaţii preşedintelui României, înaltă trădare şi divulgarea de informaţii secrete de stat, în legătură cu Memorandumul adoptat de Guvern privind mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim. Plângerea a ajuns ulteriro la DIICOT, după ce Parchetul instanţei supreme şi-a declinat competenţa în acest caz.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele