Orban îl face grobian pe Gâdea

0

Președintele PNL, Ludovic Orban afirmă, după ce purtătorul de cuvânt al PNL Ionel Dancă fost dat afară din platoul emisiunii lui Mihai Gâdea de la Antena 3, că este vorba despre o “atitudine grobiană, total lipsită de cei 7 ani de acasă” şi anunţă că PNL va sesiza CNA şi va boicota emisiunea până când realizatotul TV va cere scuze public.

Pe de altă parte, ani de zile Ludovic Orban a fost prezent în studiourile Antena 3, chiar dacă au mai avut loc astfel de derapaje.

“Privitor la atitudinea grobiană, total lipsită de cei 7 ani de acasă, a realizatorului emisiunii de la Antena 3, Mihai Gâdea, nu vom sta cu mâinile în sân şi nu vom accepta această jignire faţă de un reprezentant al PNL şi, de fapt, faţă de toţi membrii şi simpatizanţii PNL. În cadrul reuniunii Biroului Executiv voi propune ca Partidul Naţional Liberal să boicoteze emisiunea lui Gâdea până când Gâdea îşi va cere scuze public pentru atitudinea complet lipsită de politeţe, de fairplay, de bun-simţ, ca să nu spun atitudinea de dictator scos din minţi de faptul că un reprezentant al PNL a spus un adevăr sau două adevăruri sau 10 adevăruri care l-au deranjat. Deci, Partidul Naţional Liberal probabil după data de luni nu va mai trimite niciun reprezentat la emisiunea lui Gâdea pentru că nu putem accepta să participăm la un simulacru de dezbatere.
Hai să fim cinstiţi, deci acolo în emisiunile lui Gâdea am trimis reprezentanţi numai din respect faţă de cetăţenii români nu din respect faţă de ceea ce se întâmplă acolo. Acolo sunt 6 oameni care toţi atacă reprezentantul PNL, care nu îl lasă să vorbească, care îl pun în situaţii dintre cele mai neplăcute şi care se comportă ca un pluton de execuţie şi nu ca un for de dezbatere”, a declarat Ludovic Orban.

El a anunţat că PNL va sesiza Consiliul Naţional al Audiovizualului “pentru că este inadmisibil” şi nu va tolera “un asemenea comportament care frizează lipsa de educaţie şi lipsa de acceptare a unei opinii diferite, care până la urmă fac parte din bagajul unui regim autoritar, a unui regim nedemocratic”.

Purtătorul de cuvânt al PNL Ionel Dancă a fost dat afară din emisiunea lui Mihai Gâdea, joi seară, după ce, în urma unei controverse, Dancă a spus că “Antena 3 manipulează”.

Citește și: Florea și Tudorel nu se lasă, Koveși este pusă sub control judiciar

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele