Orban, mulțumit de Tătaru și Arafat

2

Premierul Ludovic Orban a declarat că este mulţumit de activitatea şefului DSU, Raed Arafat, dar şi a ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru.

 

”Nu a fost responsabilitatea domnului Arafat (refacerea stocurilor strategice – n.r). Trebuie să ai un act normativ, să aloci un buget ca să poţi să faci toate pregătirile pentru constituirea stocurilor strategice, adică exact ce am făcut noi, că am emis Ordonanţa de Urgenţă. În timpul ăsta, sistemul de situaţii de urgenţă s-a dezvoltat, iar faptul că face faţă, în mare parte se datorează acestei dezvoltări”, a declarat Ludovic Orban, la B1 TV, joi seară.

Întrebat dacă este mulţumit de activitatea lui Raed Arafat, Orban a declarat că are cu acesta o colaborare foarte bună. ”Da, da. Avem o colaborare extrem de bună, este un om prezent, care ştie ce e de făcut, un om care la orice oră din zi sau din noapte îl suni, este prezent, caută soluţii şi care, practic, cunoaşte foarte bine acest sistem”, a declarat Orban.

Întrebat, de asemenea, dacă este mulţumit de activitatea ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, Orban a declarat că ministrul ”este prezent aproape peste tot şi nu s-a ferit să se ducă peste tot, chiar unde sunt riscuri majore de intervenţie”.

 

Dan Barna are coronavirus

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele