Orban a primit test negativ de COVID-19

0
- Reclama -

Orban a primit test negativ de COVID-19. Premierul Orban s-a testat după ce a intrat în contact cu o persoană testată pozitiv. Premierul va rămâne în carantină până joi, de unde îşi va exercita atribuţiile, fără interacţiune fizică cu alte persoane, a informat Guvernul.

 

Persoana alături de care s-a aflat în același platou de televiziune în cursul săptămânii trecute a fost confirmată pozitiv duminică. Este vorba despre realizatorul TV Silviu Mănăstire. Vezi pe Informateca.ro

Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat toate întâlnirile trecute pe agendă.

Între timp, Ludovic Orban va interveni online acolo unde este cazul. S-a întâmplat deja în această dimineață, la o ședință a conducerii PNL, a precizat Ramona Avramescu, jurnalist TVR.

- Reclama -

Orban mai trage o rundă de izolare

Robert Sighiartău, secretar general al PNL: „Domnul Ludovic Orban a intrat preventiv în această izolare pentru că nu îndeplinește, conform definiției, nu îndeplinește condițiile pentru a fi un contact direct. De fiecare dată când ne-am întâlnit cu domnul Ludovic Orban purta mască. A purtat mască și în întâlnirile personale, și în întâlnirile pe care le-am avut. Din acest punct de vedere, am respectat de fiecare dată condițiile, astfel încât să nu existe infectări în cadrul Partidului Național Liberal”.

Este pentru a doua oară când premierul Ludovic Orban intră în izolare din cauza suspiciunii de infectare cu coronavirus.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele