Primarul Chișinăului a vrut să ”furae” meserie de la Firea

0

Primarul socialist al Chişinăului Ion Ceban s-a aflat joi, în vizită la Bucureşti, la invitaţia primarului general Gabriela Firea, cu care însă nu s-a întâlnit, el spunând că nici nu era programată o astfel de întâlnire.

El a avut, însă întrevederi cu viceprimarul Aurelian Bădulescu şi cu primarii sectoarelor 1 şi 6 ale Capitalei, conform postărilor de pe pagina sa de Facebook.

Ceban spune că s-a întâlnit mai întâi cu Daniel Tudorache, primarul sectorului 1, apoi cu Gabriel Mutu, primarul sectorului 6, şi cu viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu.

El prezintă şi scrisoarea prin care Gabriela Firea l-a felicitat pentru alegerea în funcţie şi l-a invitat la Bucureşti, precizând că nu a avut programată o întrevedere cu primarul Capitalei.”Am fost sau nu invitat la Bucureşti? Public scrisoarea şi vreau să declar următoarele: pentru astăzi nu a fost preconizată o întrevedere cu primarul general de Bucureşti, Gabriela Firea. Ne propunem să revenim la Bucureşti în perioada imediat următoare, unde ne preconizăm să organizăm şi o Serată a Chişinăului la Bucureşti”, notează primarul Chişinăului.

Citește și: Bănicioiu, audiat la Parchet în dosarul Colectiv

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele