Orban supralicitează susținând că Iohannis poate câștiga alegerile încă din turul 1

0

Ludovic Orban crede că preşedintele Klaus Iohannis poate câştiga al doilea mandat la Cotroceni încă din primul tur, cu un scor electoral ”la care nu se aşteaptă nimeni”.

”Bătălia în 2014 a fost extrem de grea: ne-am luptat cu poştaşii care duceau pliantele cu minciuna gogonată că Iohannis taie pensiile, ne-am luptat cu şefii de post, ne-am luptat cu toţi primarii care ne împiedicau să realizăm campania. Cu toate astea, în 2014, Klaus Iohannis a câştigat alegerile fără drept de apel. Vă cer ca în 2019 să câştigăm alegerile din primul tur. Putem fără niciun fel de problemă să câştigăm alegerile încă din primul tur, cu un scor la care nu se aşteaptă nimeni. Avem această capacitate de a câştiga alegerile la un scor foarte mare de al doilea clasat”, a spus Ludovic Orban, la o întâlnire electorală a lui Klaus Iohannis în judeţul Dâmboviţa.

”De când a revenit PSD la putere, de 11 ani, nu e în stare să facă lărgirea la 4 benzi de la Bâldana la Titu, deşi Guvernul PSD s-a angajat prin memorandum cu compania Renault (…) să facă această lărgire. Aproape tot ce a fost investiţie importată în judeţul Dâmboviţa a fost legată de PNL. (…) Dâmboviţa a fost împiedicată să se dezvolte de o politică deliberată de sărăcire a românilor şi localităţile judeţului au fost conduse de satrapi”, a mai spus Orban.

Citește și: Legea care permite desfășurarea rezidențiatului pe 8 decembrie a fost promulgată

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele