Ministrul demis R. Cuc spune că lasă totul servit pe tavă viitorului Guvern

0

Ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc, anunță că este gata contractul pentru Autostrada Ploiești-Brașov. Drumul de mare viteză ar urma să fie realizat în parteneriat public-privat de un consorțiu turco-chinez.

Răzvan Cuc: „Am avut o întâlnire cu Ghizdeanu, Bogdan Pascu şi cu alţii de la Autostrăzi, împreună cu un consorţiu care a participat la Ploieşti – Braşov. Sunt foarte fericit să anunţ că firma respectivă şi Comisia de Prognoză au ajuns la un consens. Săptămâna viitoare vor livra contractul pentrur demararea proiectului Ploieşti – Braşov. Acest contract trebuie aprobat şi prin HG. Lăsăm totul servit pe tavă viitorului Guvern”.

Comisia Națională de Strategie și Prognoză (CNSP) a ajuns la o înțelegere cu asocierea China Communications Construction Company – Makyol Insaat Sanayi Turizm pentru realizarea în regim de parteneriat public-privat (PPP) a autostrăzii Ploiești-Brașov, potrivit anunțului făcut de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Autostrada Ploiești-Brașov ar putea fi astfel primul drum de mare viteză care va fi construit în regim de PPP, pentru care șoferii vor plăti taxă.

Citește și După carnagiul din Ialomița, ministrul Cuc vrea razii pe șosele pentru ca ”asemenea tragedii să nu se mai repete”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele