Orbis a cumpărat hotelul Mercure din București cu 11,35 mil. euro

0

Grupul hotelier polonez Orbis a cumpărat terenul, clădirea și operațiunile hotelului Mercure Bucharest Unirii, pentru 11,35 milioane de euro.

„Mercure Bucharest Unirii este un hotel de tip midscale, localizat ideal, la câțiva pași de Centrul Vechi și de reperele sale istorice, dar și în zona de afaceri a capitalei vibrante a României. Așa cum am afirmat anterior, România este o piață atractivă cu potențial semnificativ și această investiție oferă valoare pe termen lung și randament investițional atractiv”, explică Gilles Clavie, președintele Consiliului de Administrație și CEO al Orbis S.A.

Orbis gestionează acest hotel de la sfârșitul anului 2017 și va continua renovarea pentru a finaliza planul de modernizare.

Hotelul oferă 95 de camere spațioase, moderne și confortabile, atât pentru oaspeți de afaceri, cât și pentru turiști, un bar și un restaurant și poate gazdui diverse evenimente și conferințe.

Fostul hotel Royal din Capitală a fost afiliat anul trecut la lanţul hotelier Orbis şi a preluat brandul Mercure, fiind a doua unitate de pe piaţa locală ce a preluat acest brand (după Mercure Bucureşti City Center de lângă Ateneul Român). Hotelul intrase într-un proces de modernizare și era scos la vânzare din 2011.

Sursa: Orbis a cumpărat hotelul Mercure din București cu 11,35 mil. euro

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele