Organizația de femei a PSD, strâns unită în jurul Vioricăi Vasilicăi Dăncilă

0

Liderul femeilor social- democrate, Rovana Plumb, spune că la Congresul PSD ar trebui ca numărul delegatelor să fie mare, având în vedere că ” organizaţia de femei reprezintă 45% din numărul total de colege şi colegi care reprezintă PSD”, iar dacă Viorica Dăncilă va candida pentru funcţie de preşedinte, aceasta va fi susţinută de femeile social-democrate.

”Am avut o intalnire a colegelor parlamentare, deputat şi senatoare, împreună cu doamna preşedintă Viorica Dăncilă şi prim ministru pentru a discuta despre modul în care vom acţiona politic în perioada următoare, respectiv mesajul de unitate, solidaritate, pentru că avem nevoie de stabilitate pentru continuarea guvernării, aşa cum s-a decis în Comitetul Executiv Naţional. De asemenea, vom avea în perioada următoare o reuniune a Comitetului Natioal Executiv al organizaţiei de femei, în perioada următoare însemnând săptămâna viitoare, dată care va fi anunţată public, pentru a stabili calendarul de acţiuni până la congres, în funcţie de deciziile care se vor lua şi astăzi în Biroul Politic Permanent privind delegaţiile, un număr mai mare de delegate la congres, în conformitate cu prevederile statutare, dar şi a faptului că organizaţia de femei reprezintă 45% din numărul total de colege şi colegi care reprezintă PSD”, a declarat Rovana Plumb.

”Dacă doamna preşedintă Viorica Dăncilă va candida la funcţia de preşedinte a PSD, cu siguranţă organizaţia de femei pe care o cunoaşteţi este întotdeauna unită şi solidară, cu siguranţă va vota pentru doamna Viorica Dăncilă. Noul preşedinte al PSD trebuie să fie o persoană puternică, o persoană fermă, o persoană care să ştie clar care sunt paşii următori pentru PSD, partid format din noi, din toţi membrii care am înţeles votul dat pe data de 26 mai. Sigur că se analizează în continuare şi eu sunt sigură că în continuare doamna Viorica Dăncilă va putea face faţă”, a declarat Plumb.

Citește și: E.ON are în plan să angajeze 300 de specialişti IT

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele