Festival de jazz în aer liber, la poalele Cetăţii Deva

0

Trupe din Germania, Lituania, Serbia şi România vor participa la festivalul de jazz în aer liber care va avea loc în parcul de la poalele Cetăţii Deva în perioada 27-30 august.

“De la jazz-ul clasic la cele mai noi forme de exprimare artistică, iubitorii de jazz au ocazia să se bucure de libertatea creatoare a unor artişti desăvârşiţi. Diversitatea stilurilor este asigurată, şi în acest an, fiecare grup propunând un program complex unde instrumentele specifice muzicii de jazz slujesc admirabil talentul şi profesionalismul muzicienilor invitaţi”, se arată într-o informare transmisă de Primăria Deva, promotor al festivalului.

Între cei care vor evolua în recitaluri se numără Jeff Cascaro, Botticelli Baby, Viktorija Gecyte-Vibes Quartet, Naked, Emil Gâlcă Smooth Trumpet, Groove Garden by Sorin Zlat, Jazzapella, Amalia Gaiţă, Steel Jazz Quartet, Muntet.

În programul festivalului au fost incluse workshop-uri, o expoziţie de fotografie şi una de pictură, incursiuni în istoria jazz-ului, un târg de viniluri, jazzmix, concursuri, concerte matinale de jazz.Organizatorii au sprijinul unor tineri elevi voluntari de la Colegiul Naţional “Decebal” Deva, vorbitori de engleză, germană, maghiară şi care sunt de un real folos la ghidajul artiştilor.

Citește și: Rafila: școala trebuie să reînceapă

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele