Pandemia a afectat viaţa sexuală a oamenilor, arată un studiu de specialitate

1

O analiză făcută pe 6.654 de persoane, din categoria de vârstă 18-59 de ani, relevă modificări importante în viaţa sexuală a participanţilor în timpul pandemiei.

Cele mai mari schimbări în privinţa vieţii sexuale le-au avut tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani.

Tot tinerii au conştientizat schimbări în viaţa lor intimă, mai exact în frecvenţa cu care făceau sex înainte de lockdown şi în timpul acestuia.

Circa 66% din cei cu vârsta cuprinsă între 18-24 de ani au recunoscut că au avut parte de un declin în vieţile lor intime. Totodată, ei au raportat şi o scădere semnificativă a plăcerii sexuale pe care au resimţit-o în lockdown.

Lucrurile au stat ceva mai diferit la adulți, unde 63% din cei intervievaţi, din categoria de vârstă 25-59 de ani, au raportat că au continuat să facă sex la fel de mult, sau de puţin, ca înainte de lockdown. Mai mult de trei sferturi dintre aceştia, 76%, se aflau în relaţii de concubinaj în această perioadă.

De asemenea, din cei 6.654 de oameni care au făcut obiectul studiului, 53% din ei au recunoscut că au făcut sexting sau au privit pornografie în perioada petrecută obligatoriu la domiciliu.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele