Parchetul General transmite că nu există și nu a existat vreun dosar privind presupusa tentativă de asasinat a lui Dragnea

0
poza pamflet

Pe rolul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție nu există și nu a existat vreun dosar referitor la o presupusă tentativă de asasinat asupra lui Liviu Dragnea, au declarat,reprezentanții biroului de presă al instituției.

Reprezentanții Biroului de informații și relații publice al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) au precizat, pentru MEDIAFAX, că pe rolul Parchetului nu a existat și nici nu există vreo anchetă referitoare la spusele președintelui PSD, Liviu Dragnea, care a acuzat o tentativă de asasinat anul trecut.

Anterior, procurorul general Augustin Lazăr a refuzat, miercuri, să declare dacă Parchetul General a avut sau are în cercetare o posibilă cauză referitoare la presupusa tentativă de asasinat a lui Liviu Dragnea, precizând că nu dă interviuri în fața instituției, scrie Mediafax.

“La biroul de presă, vă rog frumos. Interviuri în fața Parchetului General nu dăm”, a declarat, miercuri, Augustin Lazăr, întrebat dacă Parchetul General a primit vreo plângere referitoare la cele spuse de Liviu Dragnea sau dacă procurorii din cadrul parchetului au făcut sau fac cercetări în acest sens.

În spațiul public, au apărut informații pe surse potrivit cărora Parchetul infirmă existenţa vreunei plângeri, investigaţii sau informaţii privind presupusa tentativa de asasinat asupra lui Liviu Dragnea.

Președintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, marți, că a existat o tentativă de asasinat la adresa sa, patru cetățeni străini venind în România cu acesta scop, la inițiativa unui om celebru în lume. “Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. Nu vreau să povestesc, pentru că nu este cazul. Au venit patru străini în România, cazați la Athenee Palace, mă rog am scăpat. Dar asta nu înseamnă că o să îmi iau pază. Da (au ajuns la mine- n.r.)”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Președintele PSD spune că știe cine e în spatele acțiunii, dar nu a făcut public numele. “Suntem într-un stat mafiot. Statul paralel este o mafie. Știu că s-a cercetat, mai departe nu știu. Da, dar nu pot să spun asta (cine i-a plătit – n.r.). Da, un om foarte celebru în lume. Nu, nu mă gândesc la el (Soros – n.r). El se gândește la mine”, a mai spus Dragnea.

Citește și Florin Cîțu: ”Stăpânii de la Est ai lui Dragnea nu mai au răbdare”

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele