Parlamentarii AUR vorbesc cu ministrul Virgil Popescu despre domeniul minier

0

Parlamentarii AUR, participanţi marţi la un protest organizat în faţa Ministerului Energiei, au fost primiţi de ministrul Virgil Popescu. Discuţiile au ca scop găsirea unor soluţii pentru problemele din domeniul minier.

“Noi am ajuns la 9,00 dimineaţă aici, ministrul nu era, spunea că nu ştie când ajunge pentru că are treburi urgente. Acum câteva secunde am primit un semn că gata, ministrul vine. Intrăm, mergem să discutăm cu el, pentru că lucrurile trebuie rezolvate acum. El trebuia să facă o celulă de criză imediat ce acei mineri de la Crucea, din Suceava, s-au dus în subteran, el trebuia să se mişte pentru situaţia termocentralei de la Mintia. Aceste obiective strategice naţionale se vor închide, nu trebuie să venim noi, 30 de parlamentari, în loc să ne vedem de problemele din teritoriu, din judeţ, să stăm şi să ne rugăm de acest ministru”, a declarat copreşedintele AUR George Simion.

Vezi și Minerii care sapă după uraniu s-au blocat în mină

La protest participă 30 de parlamentari AUR, care îi cer ministrului Virgil Popescu să intervină “urgent” în rezolvarea unor probleme “arzătoare”, cum ar fi deblocarea cărbunelui din Portul Constanţa pentru repornirea Termocentralei Mintia şi plata drepturilor restante pentru minerii închişi în Mina Crucea (Suceava).

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele