Paul Stănescu, prietenul lui Dragnea și baron de Olt : “anticipate, pentru români, va însemna austeritate”

0

Secretarul general interimar al PSD, senatorul Paul Stănescu, a afirmat vineri că “anticipate, pentru români, va însemna austeritate”, menţionând că nu înţelege ce a făcut Guvernul Orban cu 40 de miliarde de lei pe care i-a împrumutat în trei luni, în condiţiile în care se spune că nu sunt bani pentru dublarea alocaţiilor copiilor, pentru creşterea salariilor profesorilor şi creşterea pensiilor.

 

“Din păcate, nu înţelege nimeni ce a făcut Guvernul Orban cu 40 de miliarde cu care s-a împrumutat în trei luni de zile, pentru că spune că nu pot să dea alocaţii pentru copii, vor anticipate, asta ştim cu toţii de ce vor anticipate, pentru că nu au prins bani pentru creşterea salariilor la profesori, doar 1,2 miliarde în buget, necesarul fiind de 8,4, pensiile trebuie mărite cu 40%, punctul de pensie creşte de la 1.265 la 1.775, deci anticipate pentru români eu sunt convins că va însemna austeritate”, a susţinut Stănescu într-o conferinţă de presă.

Citește și Penalii și baronii PSD și PD care au subjugat județul Olt: Stănescu, Vâlcov, Iordache

Senatorul PSD a afirmat că nu se mai vorbeşte despre Autostrada Unirii, a fost anulat proiectul de parteneriat public-privat pentru Comarnic – Braşov, iar alocările pentru investiţii sunt mai mici anul acesta faţă de anul precedent.

“Au anulat proiectul public-privat Comarnic – Braşov, despre autostrada Unirii nu se mai vorbeşte, investiţiile – aţi văzut bine -, cea mai mare investiţie la ora asta este podul de la Brăila. Noi am alocat, în 2019, 500 de milioane, anul acesta s-au alocat 96 de milioane. Şi aşa pot continua cu drumul expres Craiova – Slatina – Piteşti, centura Bacăului şi cu alte lucruri”, a punctat Paul Stănescu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele