Pe Dragnea nu-l interesează România și PSD, ci libertatea și contractele Tel Drum

0

În contextul tensiunilor din PSD și a remanierii guvernamentale de săptămâna trecută, reacțiile liderilor politici nu au întârziat să apară. Eurodeputatul Cătălin Ivan spunea atunci că ”Dragnea este o văduvă neagră. Se îndrăgosteşte de fiecare premier, apoi îi omoară. PSD este într-un blocaj. Dragnea îi prezintă în partid la început pe fiecare ca fiind cel mai bun pentru funcţia de premier, apoi vrea să scape de ei”.

Citiți și Liviu Dragnea, tot mai contestata

”Am înţeles că pe Liviu Dragnea nu-l interesează viitorul partidului, nici al ţării, ci doar să fie câteva zile în plus liber, iar Tel Drum să mai ia nişte contracte. Dar nu este necesar să ne facem de râs în Europa”, a precizat Ivan.

Europarlamentarul mai spune că este jenant ca la trei luni de la instalarea celui de-al doilea Guvern să se încerce înlăturarea „mişeleşte” a premierului Tudose.

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan susţine că Liviu Dragnea trebuie să-l lase pe Mihai Tudose să-şi facă singur echipa guvernamentală, dar nu crede că acest lucru se va întâmpla, întrucât şeful PSD “are o agendă personală” care se rezumă la “anii săi de libertate şi contractele de la Tel Drum”.

Cătălin Ivan a declarat, ieri, pentru News.ro, că în 2019 România va prelua preşedinţia Uniunii Europene şi că fiecare ministru va organiza reuniuni şi va fi evaluat de presa internaţională, iar imaginea ţării va avea sau nu de câşigat funcţie de prestaţia Guvernului.

Ivan afirmă că Liviu Dragnea trebuie să-l lase pe premierul Mihai Tudose să-şi facă singur echipa guvernamentală, pentru că, timp de şase luni, vom lucra cu instituţiile Uniunii Europene şi vom influenţa agenda europeană.

Cătălin Ivan a afirmat: “Cunoscându-l pe Dragnea, nu cred că se va abţine. Însă, aici nu vorbim de Teleorman sau de interesele unui lider de partid. România va avea o expunere internaţională maximă şi nu putem da cu piciorul la o astfel de şansă. Rolul miniştrilor, dar şi al întregului Guvern, va fi important. De aici va decurge şi o imagine bună sau proastă a României pe termen lung. Pe Dragnea, nu cred că-l interesează nici România, nici PSD-ul, ci are o agendă personală care se rezumă doar la anii lui de libertate şi la contractele Tel Drum”.

Eurodeputatul consideră că premierul Mihai Tudose este conştient de provocările care îl aşteaptă şi că ştie ce are de făcut.

“Vor fi şi alte remanieri, anticipez asta, pentru că nu ne putem face de râs în Europa”, a spus Cătălin Ivan.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele