Pelé a fost spitalizat din nou, în stare gravă

0
- Reclama -

Fostul mare fotbalist brazilian a fost spitalizat din nou la Sao Paulo, iar medicii spun că situația lui este „foarte îngrijorătoare”, având tumefacție generalizată, insuficiență cardiacă decompensată și stare de confuzie.

Conform unor informații difuzate inițial de ESPN și confirmate de „Globo”, de data aceasta, spitalizarea sa nu a fost una planificată. Pelé a fost dus la spital de soția sa, Márcia Aoki, și de o îngrijitoare, după ce a prezentat umflături pe unele părți ale corpului. Acesta este supus unei serii de analize pentru o evaluare mai amănunțită a stării de sănătate.

Imediat după sosirea la spital, personalul medical care s-a ocupat de Pelé a confirmat edemul generalizat și, de asemenea, „insuficiența cardiacă decompensată„.

Totodată, au observat că procedurile de chimioterapie administrate în ultimele luni nu a dat niciun răspuns la tumorile din diferite organe ale celui poreclit „Regele Fotbalului”.

În fine, după ce a intrat în spital, Pelé, descris ca fiind foarte agitat, a fost diagnosticat și cu confuzie mentală, pe care nu a mai manifestat-o până acum.

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele