Pentru Alfa-iști: AutoItalia taie 20% din prețul Alfa Romeo Stelvio, Giulia sau Giulietta

0

Alfa Romeo Stelvio, Giulia sau Giulietta vor avea prețuri mai mici, cu discounturi începând de la 20% în toată luna mai. Pasionații mărcii italiene au șansa în săptămâna 7-13 mai să testeze cele trei modele la Mit Motors, dealerul auto de lângă Mall Băneasa.

Sesiunile de test drive vor avea loc cu o programare prealabilă, și cu asistența personalului specializat Alfa Romeo. “Ne-a plăcut apetitul românilor pentru mini vacanțele de weekend, și ne dorim să venim în întâmpinarea lor cu modele puternice, unde măiestria inginerilor italieni și a designului exclusivist, reprezintă întocmai motto-ul brandului – Mecanica emoției.

Astfel, prețurile pe care le vom comunica în această perioadă sunt menite să se adapteze diferitelor bugete, tocmai pentru a-i ajuta pe clienții noștri să se bucure de vară din plin. Fie că aleg litoralul românesc, o escapadă la munte sau chiar o excursie în străinătate, condusul va fi o adevărată plăcere pentru cei se se vor afla la bordul unui model Alfa Romeo, un brand care emană sportivitate prin fiecare sunet al motorului” – declară Narcis Ghiță,CEO Auto Italia.

Citește și Suzuki a intrat în topul producătorilor auto care au scăzut radical emisiile de CO2

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele