Percheziții la Primăria Capitalei, dar și în județul Ilfov

Faptele s-ar fi desfășurat în timpul mandatului Gabrielei Firea

1
- Reclama -

Polițiștii fac miercuri dimineața percheziții la Primăria Capitalei, într-un dosar care vizează mai multe persoane suspectate de mai multe infracțiuni în domeniul autorizării construcțiilor. Faptele s-ar fi desfășurat în timpul mandatului Gabrielei Firea.

 

Potrivit Poliției Capitalei, miercuri dimineața polițiștii fac 11 percheziții în București și județul Ilfov și pun în aplicare mandate de aducere emise pe numele mai multor persoane.

Activitățile au loc „într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de executare fără autorizație de construire sau de desființare ori cu nerespectarea prevederilor acesteia, conform Legii nr. 50 din 1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, fals material în înscrisuri oficiale, favorizarea făptuitorului, sustragerea sau distrugerea de probe ori înscrisuri, uz de fals, fals intelectual, instigare la fals material în înscrisuri oficiale, instigare la fals intelectual, instigare la sustragere sau distrugere de probe sau înscrisuri”.

Vezi și Clotilde vs. Firea: luați urgent diamantele de la dl. Tudorache și plătiți facturile pentru gunoi

Audierile în acest caz se vor desfășura la sediul Serviciului Investigații Criminale al Poliției Sectorului 1.

- Reclama -

Conform unor surse, perchezițiile vizează Direcția Generală de urbanism și amenajarea teritoriului și Serviciul de autorizări din Primăria Generală a Capitalei.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele