UPDATE: Percheziții ale Poliției la interlopii din București și Ilfov

0
- Reclama -

Unul dintre cei ridicați de poliție este Remus Mincă, zis Nat, unul dinte liderii clanului Sadoveanu. În urmă cu două luni el a fost prezent la partida de barbut din cartierul Crângași, unde a fost înjunghiat Emi Pian, unul dintre liderii Clanului Duduianu.

 

La începutul anului Nat se lăuda pe Youtube, că îl omoară pe Emi Pian, întrucât Duduienii  l-au împrumutat cu camătă pe fiul lui de numai 18 ani.

Știre inițială

Poliția a anunțat mai multe percheziții în București, Ilfov și Teleorman la 13 persoane suspectate de șantaj, cămătărie și amenințare. Descinderile oamenilor legii vizează membri ai grupării de interlopi cunoscuți după numele de Sadovenii.

În urma primelor descinderi au fost găsite o serie de arme albe și de foc, acestea vor fi ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

- Reclama -

UPDATE: Degringoladă în Poliția Română în cazul interlopilor Duduianu

„La acest moment polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului Bucuresti – Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Serviciul Investigații Criminale – Sector 1, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman, pun în aplicare 16 mandate de percheziție domiciliară și 15 mandate de aducere, în municipiul București și în județele Ilfov și Teleorman”, informează reprezentanții poliției.

Vezi care purificator se potrivește casei tale pentru a distruge coronavirus 

Alte zeci de percheziții în țară

Poliţia Română efectuează alte 37 de percheziţii domiciliare în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru contrabandă, delapidare, tăinuire, furt din locuinţe, şantaj, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Poliţia Română efectuează 37 de percheziţii domiciliare pentru combaterea infracţionalităţii, tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale şi protejarea comunităţii de activităţile ilegale. Percheziţiile sunt efectuate sub supravegherea procurorilor de la unităţile de Parchet competente, în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, delapidare, tăinuire, furt din locuinţe, şantaj, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, menţionează MAI.

Acţiunile urmăresc documentarea activităţii infracţionale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor şi indisponibilizarea bunurilor obţinute din săvârşirea de infracţiuni sau deţinute ilegal.

Persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele