UPDATE: Peste 400 de mercenari ruși operează în Kiev pentru a-i asasina pe Volodimir Zelenski

1
Volodimir Zelenski
Volodimir Zelenski

În contrapartidă, ucrainenii care servesc în Legiunea Străină Franceză și doresc să-și apere patria de invazia trupelor ruse vor putea pleca în țară, scrie portalul de știri Dumskaya.

 

Ei își vor păstra echipamentul complet de luptă, informează presa ucraineană.

Informația a fost transmisă de centrul de presă al Forțelor Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei.

Știre inițială

Peste 400 de mercenari ruși operează la Kiev cu ordine de la Kremlin să-l asasineze pe președintele Zelensky și pe miniștrii săi și să pregătească terenul pentru ca Moscova să preia controlul, transmite The Times.

 

Grupul Wagner, o un grup privat condus de unul dintre cei mai apropiați aliați ai președintelui Putin și care funcționează ca o ramură independentă a statului, a trimis la Kiev un grup mercenari din Africa în urmă cu cinci săptămâni într-o misiune de a decapita guvernul lui Zelensky în schimbul unor sume mari de bani.

Vezi și Video viral! Un șofer din Ucraina îi ironizează pe soldații ruși după ce au rămas fără motorină la tancuri: „Vă pot tracta înapoi în Rusia?”

Informațiile despre misiunea lor au ajuns la guvernul ucrainean sâmbătă dimineața și câteva ore mai târziu Kievul a declarat o razie dură pentru a mătura orașul de sabotorii ruși, avertizându-i pe civili că vor fi văzuți ca agenți ai Kremlinului și riscă să fie „lichidați”, dacă vor ieși pe străzi în afara intervalului orar transmis.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele