PHilip Morris a lansat două noi versiuni ale IQOS, IQOS 3 și IQOS 3 Multi

0

 

Philip Morris International lansează astăzi o versiune care aduce o reinventare majoră a IQOS, cea mai avansată alternativă fără fum, ca parte a demersului de a le oferi adulților care fumează din întreaga lume alternative mai bune la fumatul clasic.

Această nouă lansare presupune două produse, IQOS 3 și IQOS 3 MULTI, care sunt rezultatul a doi ani de dezvoltare și vin ca răspuns la sugestiile utilizatorilor.

  • IQOS 3 are un design și funcționalități îmbunătățite, fiind un dispozitiv mai sofisticat, mai ușor de utilizat și de curățat și cu o autonomie mai mare a bateriei.
  • IQOS 3 MULTI reinventează designul de bază al liniei de produse IQOS, răspunzând uneia dintre cele mai importante solicitări ale utilizatorilor printr-un dispozitiv unic care permite până la 10 experiențe de utilizare fără reîncărcare. Designul său este mai compact, pentru o portabilitate superioară.

Cercetările, care includ 10 studii clinice și peste 25 de analize independente ale anumitor elemente din cercetare, sunt în stadiu avansat și indică în mod clar că IQOS este o opțiune mai bună decât țigaretele pentru fumătorii care altfel ar continua să fumeze și are potențialul de a reduce riscurile în comparație cu continuarea fumatului pentru aceia care trec exclusiv la IQOS.

Citește și Raed Arafat dorește interzicerea țigărilor electronice în spațiile publice

În țările în care este comercializat IQOS, între 70% și 90 % dintre utilizatoriia cestuia au renunțat la țigări și au adoptat produsul.

Noile dispozitive vor fi disponibile la vânzare în magazine începând cu 15 noiembrie 2018 în Japonia, Coreea de Sud, Rusia, Germania, Elveția, Regatul Unit, Italia și Columbia, și la scurt timp după aceea în toate celelalte țări în care este lansat IQOS.

Compania are în plan ca până în în 2025 cel puțin 40 de milioane de fumători de țigări PMI să treacă la produse fără fum.

Sursa: PHilip Morris a lansat două noi versiuni ale IQOS, IQOS 3 și IQOS 3 Multi

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele