Ping-pong între televiziuni, Adelin Petrișor revine la TVR

0
- Reclama -

Adelin Petrişor revine în echipa Ştirilor TVR. Jurnalistul care a transmis pentru Televiziunea Română din cele mai fierbinţi zone de pe Glob – Coreea de Nord, Libia, Irak, Afganistan, Iran, Siria – se întoarce ca reporter special al Ştirilor TVR.

 

Adelin Petrişor se alătură echipei care va relansa în curând postul de ştiri TVR Info. El a părăsit TVR după 11 ani pentru a se alătura echipei Euronews România dar a renunţat la colaborarea cu acest post chiar înainte de lansarea oficială.

„Mă întorc la TVR pentru a fi din nou parte din redacţia care produce unele dintre cele mai curate şi echilibrate jurnale de ştiri din România. Sper din tot sufletul să pot aduce cât mai repede la Telejurnal poveşti interesante, aşa cum am făcut-o şi în trecut”, declară Adelin Petrişor.

Pentru Televiziunea publică, Adelin Petrişor a transmis în premieră din Coreea de Nord, a realizat primul interviu de după Revoluţie cu liderul palestinian Yasser Arafat. Tot pentru TVR, Adelin Petrişor a realizat reportaje şi transmisiuni în direct, în exclusivitate, din Libia, Irak, Afganistan, Iran sau Mali.

- Reclama -

Armata Română cere penalități de peste 8 milioane de euro producătorului de transportoare Piranhia V

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele