Pleșoianu către Iohannis: Te crezi stăpânul lumii, în vreme ce eu am apărut pentru prima dată la televizor cu discursul “Jos eu!”

0

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu lansează un atac violent la adresa lui Klaus Iohannis, după reacția ironică a acestuia de vineri, când a fost întrebat dacă se teme de suspendarea cu care îl amenință liderul PSD, Liviu Dragnea.

„Președintele TraLaLa zice că “HaHaHa”…

Acest ipochimen gonflat de servicii, interne și externe, a depăsit punctul critic – s-a identificat total cu ambalajul în care a fost împachetat. Se crede invincibil, se crede foarte iubit de popor, se crede foarte respectat în plan extern. Sărmanul – chiar a ajuns să creadă ce i se spune, a devenit victima ridicolă a propriului aparat de propagandă.

Iohannis, poporul nostru are un Destin măreț. Iar tu i te pui în drum. Ai declanșat, împreună cu neosecuriștii tăi, resorturi care vă depășesc, resorturi pe care nu le înțelegeți și care vor mătura toată ipocrizia, manipularea și impostura voastră!

Tu ești una cu Noua Securitate, în vreme ce eu fac apel doar la Umanitate. Tu rânjești autosuficient, crezându-te stăpânul lumii, în vreme ce eu am apărut pentru prima dată la televizor cu discursul “Jos eu!”. Tu ești cel care scoate de pe șine țara, în vreme ce eu vreau să o reașez pe Drumul său. Tu te crezi un supra-om deși urăști umanitatea, în vreme ce eu îmi asum defectele iubind funciar ființa omenească. Românii cu inimă VIE vor ști pe cine să aleagă în 2019: cyborg-ul cu cabluri reci sau imperfecta ființă cu sânge cald…

Fie să FIM, români!!!”, scrie Pleșoianu, pe Facebook.

Citește și Erdogan face apel la unitate în faţa atacurilor asupra independenţei economice a Turciei

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele