PMP pregătește candidatura lui Băsescu la Primăria Capitalei

0

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, afirmă că Traian Băsescu poate candida pentru a câștiga cel de-al treilea mandat de primar al Capitalei.

 

El spune că partidul ia în calcul această candidatură, dacă partidele de dreapta nu vor ajunge la un consens în ceea ce priveşte desemnarea unei liste de candidaţi comuni în primul rând pentru Consiliul General.”Noi am spus de anul trecut, dacă vrem în mod real să se schimbe administraţia în Bucureşti, începând cu primarul general şi primarii de sectoare, avem nevoie de candidaţi unici (…). USR ne-a transmis aproape oficial că nu doreşte să existe liste comune pentru Consiliul General”, a declarat, la RFI, Eugen Tomac.

Liderul PMP a arătat că PSD ar avea de câştigat din ”risipa voturilor” dreptei. ”Având în vedere că până la această oră atât USR, cât şi PNL şi-au anunţat deja candidaţii pentru anumite sectoare, sectoare unde PMP are candidaţi mai buni decât PNL şi USR, verificaţi în sondaje, în mod evident că şi pe noi, ca partid politic, ne vor împinge să mergem pe cont propriu şi noi avem variante şi pentru Primăria Capitalei şi pentru sectoare, însă nu cred că în felul acesta putem schimba viaţa în Bucureşti, pentru că evident va avea de câştigat din această risipă a voturilor doar PSD-ul”, a spus Tomac.

 

Citește și: Saga elicopterelor produse ilegal în Moldova continuă

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele