PNL atacă la Curtea Constituţională legile prin care au fost adoptate modificările la Codul Penal şi la Codul de Procedură Penală

0

Raluca Turcan a anunţat că vor fi atacate la Curtea Constituţională legile prin care au fost adoptate modificările la Codul Penal şi la Codul de Procedură Penală, sesizarea urmând a fi depusă în cursul zilei de joi.

”Sunt favorizaţi direct infractorii, printr-un text de lege. Dublul condamnat definitiv Liviu Dragnea a coordonat votul colegilor săi de partid. Nimic mai grav, nimic mai descurajant pentru orice om de bună credinţă… Au dat acest vot astăzi în Parlamentul României împotriva tuturor cerinţelor din partea Uniunii Europene, Parlamentul European, Comisia Europeană, Comisia de la Veneţia, dar, mai ales, împotriva aşteptărilor oamenilor corecţi din această ţară care îşi doresc ca legea să fie aceeaşi pentru toată lumea şi în România şi să pot să trăieşti în respect faţă de lege”, a declarat, miercuri, liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, după adoptarea modificărilor la codurile penale.

”Dosarele de corupţie ale unor înalţi demnitari vor fi închise, de asemenea, sunt scăpaţi de pedepse infractori de rang înalt şi infractori deosebit de periculoşi”, a mai spus Raluca Turcan.

Modificările Codului Penal şi Codului de procedură penală au fost adoptate miercuri Camera Deputaţilor, care este Cameră decizională.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele