PNL l-a luat la țintă pe Herjeu de la CNA

0

Radu Herjeu, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, este acuzat de Gigel Ştirbu, vicepreşedinte PNL, de servilism faţă de PSD.

”CNA, câinele de pază al PSD în spaţiul audiovizualului a cedat în faţa adevărului spus verde-n faţă de preşedintele României şi anume acela că această instituţie a statului, la comanda lui Dragnea, boicotează consultarea directă a cetăţenilor pe tema justiţiei, neemiţând nicio decizie privind reflectarea în audiovizual a campaniei pentru referendum şi luând şi decizia de a nu recomanda televiziunilor să difuzeze spotul audio-video realizat de Administraţia Prezidenţială”.

Știrbu atrage atenţia că membrii numiţi de PSD în Consiliu „s-au făcut auziţi prin vocea lui Radu Herjeu, un veritabil politruc, instalat în funcţie de partidul lui Dragnea pentru a-i sancţiona aspru pe toţi cei care îndrăznesc să atace partidul de guvernământ şi, pe de altă parte, pus să mângâie cu decizii şi avertismente blânde televiziunile de casă ale PSD care se şterg pe picioare cu Legea audiovizualului, scăzând astfel, pe zi ce trece, calitatea acestui serviciu public”.

„Un serviciu public trebuie să fie în slujba cetăţeanului, să aibă ca prioritate interesul public şi să asigure corectitudinea informării şi, în niciun caz, nu trebuie să fie ticsit cu oameni ca Radu Herjeu pentru care slugărnicia este un mod de viaţă”.

Ştirbu, preşedinte al Comisiei pentru cultură din Cameră, a continuat: „Românilor le-a fost în mod evident restricţionat accesul la informare”. El a precizat că este „lamentabil” faptul că Herjeu a sărit „la gâtul preşedintelui României din postura de marionetă de partid”.

Radu Herjeu l-a acuzat, miercuri, într-un mesaj publicat pe Facebook, pe preşedintele Klaus Iohannis că a minţit atunci când a susţinut că Liviu Dragnea, liderul PSD, a dat „ordin” primarilor să ignore referendumul din 26 mai şi îi cere să aducă dovezi în sprijinul afirmaţiilor făcute.

Citește și: Revolut lansează Group Vaults

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele