PNL va colabora cu PMP pe plan local

0

Biroul Politic al PNL a votat şi a ratificat, luni, colaborarea cu PNP, la nivelul consiliilor locale şi al consiliilor judeţene.

 

”Am votat şi am ratificat protocolul de colaborare în plan local între PNL şi PMP. După cum bine ştiţi, PMP se află la guvernare alături de PNL, facem parte din aceeaşi familie a Paritului Popular European şi am luat decizia ca în consiliile locale, judeţene să avem un protocol de colaborare pentru a pune în aplicare programele locale şi pentru a pune în aplicare promisiunile ambelor partide”, a anunţat, luni, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, într-o conferinţă de presă.

Întrebat despre posibilitatea ca Mihail Neamţu să fie viceprimar, liderul liberalilor Ludovic Orban a precizat duminică seară că nu este exclusă această variantă. Liderul PMP Eugen Tomac a anunţat că a propus premierului Ludovic Orban un acord de colaborare în administraţiile locale acolo unde pot fi formate majorităţi de dreapta. El a adăugat că PMP va merge pe cont propriu la alegerile parlamentare.

USR vrea reglementarea diferențiată pentru traficul și consumul de droguri

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele